NOI VĂ VOM CREA SITE

CREAREA SITE-URILOR dezvoltarea site-urilor de înaltă calitate în Chisinau, Moldova

În prezent, când informația ajunge la noi dintr-o varietate de surse, multe companii, întreprinderi și organizații au înțeles că pentru a duce o activitate cu succes este nevoie de crearea unui site personal. Noi vă v-om ajuta să îl creaţi!

Procesul creării site-urilor în Republica Moldova s-a dezvoltat intens în ultimii ani, cu toate acestea, pe piaţă există o mulţime de companii non-profesionale. Ele se ocupă doar cu reclamarea serviciilor sale şi în realitate folosesc şabloane gratuite, care pot fi găsite în abundenţă pe internet.

Noi activăm într-un mod diferit! Experții noștri se ocupă de crearea site-urilor de la zero, începând cu dezvoltarea de logo-uri şi terminând cu introducerea funcţiilor, testarea de bază și instruirea clientului privind utilizarea domenului.

Crearea site-ului reprezintă un proces destul de dificil, care include mai multe etape. Contrar viziunii generale, cea mai importantă abilitate pentru crearea unui site nu este web-designul. Cu siguranţă, lucrul începe cu proiectarea paginii principale a site-ului. Pentru a atinge scopul, programiştii noştri utilizează cele mai moderne realizări în domeniul graficii vectoriale şi raster. Cu toate acestea, după aprobarea activităţii desfășurate de către client, cu introducerea structurii și interfeței grafice, lucrul începe să se complice prea mult pentru un utilizator de rând. Pentru a crea un site care ar putea concura destul de eficient cu domenele cunoscute, trebuie să îi oferim toate funcțiile necesare și o interfaţă intuitivă care ar fi facilă în utilizare. Acesta este motivul, pentru care crearea site-ului în Republica Moldova ar trebui să fie încredinţată doar experților adevăraţi, cu care noi colaborăm.

În funcție de nevoile dumneavoastră, putem crea rapid și uşor o carte de vizită online, oferind informaţii pe scurt şi destinată numai publicităţii pe scară largă a serviciilor propuse. Aceasta este o formă de marketing foarte convenabilă, care nu necesită investiţii financiare mari și generează venituri permanente.

Dezvoltarea website-ului și promovarea sa ulterioară, de asemenea, reprezintă datoria noastră. Noi înregistrăm numele domenului şi chiar dacă clientul nu dispune de hosting, îi putem oferi un loc pe SSD-servere.

În astfel de condiţii, datorită colaborării reciproce, crearea site-ul se transformă dintr-o activitate neclară și costisitoare într-un proces simplu și sigur!

 

 

© 2008-2018 Web-Studio Febian It