DESPRE NOI informaţie scurtă despre studioul nostru

Activăm din 2008 ani în Republica Moldova. Avem pe contul nostru mai mult de 500 de proiecte realizate cu succes și o reputație superbă. În acest timp am devenit mai experimentaţi și crearea site-urilor a devenit un proces mai rapid datorită tehnologiilor moderne. Noi lucrăm folosind toată gama de servicii pentru dezvoltarea, implementarea și promovarea website-urilor, nu numai în țară, dar și în regiunile din străinătate. Partenerii și clienții noștri sunt rezidenți din Ucraina, Rusia, România, precum și Anglia și Franța. Studioul nostru de creare a website-urilor este atent la dorințele clienţilor. Noi nu neglijăm chiar şi cele mai minuscule aspecte și încercăm să satisfacem toate așteptările. Banii nu reprezintă un scop în sine pentru noi, dar nimeni nu ar nega faptul că orice lucru trebuie să fie plătit. Cea mai mare recompensă pentru noi va fi intrarea proiectului web în topul motoarelor de căutare și recunoștința pentru munca efectuată profesional. Detalii ...

LUCRĂRILE NOASTRE portfoliul nostru

 

tesoro.md
Site pentru Tesoro.md

 

cellhire.ru
Programar și banere pentru Cellhire.ru

 

Noi vă vom ajuta să dezvoltaţi un design unic şi excepţional pentru site-ul dvs. Pentru ca să fiţi mereu recunoscut, vă vom crea un logo original, care va reprezenta cartea de vizită a dvs. pe care fiecare o va memoriza.

Vom crea un domen pentru aplicația dvs. web, pentru că în zilele noastre este dificil să obţinem rezultatul dorit fără modulele de programare necesare. Deţinem numai cele mai avansate și moderne tehnici de programare, care contribuie la introducerea rapidă a noilor tehnologii în toate etapele de proiectare și dezvoltare a aplicaţiei web.

Noi vă vom ajuta folosind optimizare SEO, care va duce la creșterea numărului de vizitatori şi va genera cele mai bune rezultate de vizualizare a paginii web înregistrate de Cartea Recordurilor Guinness. Site-ul dvs. va deveni cel mai vizitat pe Internet şi noi îl vom optimiza la cele mai relevante interogări de căutare. Din acest moment, clienţii nu vor experimenta nici o problemă în căutarea paginii. Ei vor fi în măsură să vă găsească în cele mai populare motoare de căutare, fapt ce va duce la creșterea veniturilor.

După dezvoltarea și testarea rezultativă a site-ului vostru, noi nu vă vom lăsa neînsoţit pe spațiul reţelei Internet, și vom continua să vă oferim toată asistența necesară pentru menținerea paginii web într-o stare ideală. Noi vă vom învăța cum să păstraţi funcționalitatea site-ului, să actualizaţi conținutul, să postaţi cele mai recente știri, să acţionaţi prompt la apariţia unor probleme și să actualizaţi operativ rubricile site-ului.

 

CLIENŢII NOŞTRI următoarele companii au ales deja Febian-It

© 2008-2018 Web-Studio Febian It