GÂNDIM CU UN PAS ÎNAINTE

Nu aveţi idee cum să începeţi un proiect pe internet? Porniţi de la conceptul colaborării cu colectivul nostru. Astfel, veţi dispune de un website profesionist cu online navigare uşoară, un design sclipitor și evocativ care cu siguranță va atrage atenția unui număr mare de clienți dispuşi să coopereze cu dvs. Acum clienţii au posibilitate să afle despre metodele optime pentru a executa acest lucru.

DESPRE NOI informaţie scurtă despre studioul nostru

De ce printre o mulţime de companii ce se ocupă de crearea website-urilor, trebuie să alegeți anume studioul nostru? Care sunt priorităţile şi principiile noastre de bază? Care sunt beneficiile pe care le veţi obține prin colaborarea cu noi?

Crearea site-urilor în Republica Moldova reprezintă o tendinţă foarte populară și multe companii au început să se implice în această activitate. Dar nu toate îşi pun ca scop crearea unui produs de calitate care ar putea exista şi funcţiona timp de mai mulți ani. Pentru noi întotdeauna va fi prioritară calitatea domenelor produse! Pentru aceasta, la etapele de dezvoltare și de programare a site-urilor web folosim doar cele mai moderne tehnologii, instrumente de design și tehnici de marketing.

Studioul nostru de creare a website-urilor este atent la dorințele clienţilor. Noi nu neglijăm chiar şi cele mai minuscule aspecte și încercăm să satisfacem toate așteptările. Banii nu reprezintă un scop în sine pentru noi, dar nimeni nu ar nega faptul că orice lucru trebuie să fie plătit. Cea mai mare recompensă pentru noi va fi intrarea proiectului web în topul motoarelor de căutare și recunoștința pentru munca efectuată profesional.

Noi oferim toate tipurile de servicii care includ dezvoltarea designului și programarea site-ului, optimizare și suport tehnic integral. Pentru acesta, avem tot ce este necesar: un personal profesionist care activează mai mult de un an în acest domeniu, tehnologii avansate şi moderne, şi software licențiat. Dar cel mai important este faptul că avem imaginație și o dorința inepuizabilă de a lucra pentru a satisface așteptările clientului și de a furniza un proiect web de o calitate înaltă!

Ne aflăm în situaţia care ne obligă să căutăm în permanenţă noi soluţii în scopul îndeplinirii sarcinilor atribuite. Un astfel de lucru necesită timp. De exemplu, un dezvoltarea designului pentru un website poate dura de la o săptămână (în cazul sarcinilor definite clar și aprobarii rapide) la câteva luni, atunci când clientul oferă studioului un număr de opțiuni cu privire la modul în care ar dori să vadă pagina web. Suntem mereu de partea clientului, de aceea îndeplinim sarcina cât mai rapid, într-un termen specificat în prealabil!


CLIENȚII NOȘTRI următoarele companii au ales deja Febian-It

© 2008-2018 Web-Studio Febian It