Suport tehnic

Dezvoltarea site-ului si lansarea acestuia este doar primul pas care este şi destul de important pentru a crearea unei afaceri pe Internet. Cu toate acestea, pentru ca banii investiți să genereze profit în viitor, site-ul necesită un suport tehnic constant.Conceptul de suport tehnic include un set de acțiuni care vizează atât menținerea tuturor elementelor constitutive ale unui proiect web cât şi necesităţile sale. Prin comandarea acestui serviciu la noi primiţi:

  • un control absolut asupra stabilității paginii web;
  • modernizarea constantă a site-ului;
  • deservirea integrală a site-ului de către programatori și designeri web profesionişti;
  • încrederea că în fiecare zi site-ul dvs. va deveni to mai bun și va fi în continuare pe lista de top a motoarelor de căutare.

Suportul tehnic web de la compania noastră nu oferă doar o deservire calitativă, optimizare SEO, o protecţie contra atacurilor hackerilor, erorilor constante și viruși. Este de asemenea o integrare constantă a noi module și script-uri, o reacţie adecvată la schimbările algoritmilor motoarelor de căutare, o muncă complexă asociată cu componenta grafică a proiectului, etc. Apropo, atunci când vine vorba despre suportul grafic, putem schimba atât micile detalii (iconiţe, aspectul cursorului, diverse imagini și așa mai departe.), cât și să ne angajăm în dezvoltarea noilor bannere, aspectului partiţiilor, etc. Cu ajutorul nostru, calitatea componentei vizuala a site-ului dvs. va crește semnificativ.

De asemenea, clientul nostru e în stare să solicite sprijinul tehnic, cât în timpul dezvoltării site-ului, atât şi în faza funcţionării produsului finit, care constă în introducerea conţinutului unic, publicarea noutăţilor video și materialelor fotografice.

În cazul în care consideraţi că designul site-ul dvs. este inactual sau nu mai posedă forţa necesară de a atrage acelaşi nivel de interes, suntem pregătiţi să vă modernizăm designul sau să îndeplinim o actualizare completă pentru a spori popularitatea site-ului şi a atinge rezultate şi mai bune.

Colaborând cu compania noastră, puteți fi siguri că în cele din urmă site-ul dvs. va fi deveni un domen vizualizat, și va începe să genereze un profit considerabil. Doar experţii noștri sunt în stare să aplice cele mai sigure şi eficiente soluţii tehnice pentru a furniza rezultatul dorit cât mai curând.

Cererea de prestare a serviciilor

Compania noastră v-a interesat şi aţi dori să utilizaţi serviciile noastre?

Pentru aceasta, ne puteţi apela la unul din numerele de telefon indicate în informaţiile de contact sau să completaţi formularul de mai jos.

Personalul nostru va reveni cu un telefon în timp de 24 de ore.

© 2008-2018 Web-Studio Febian It