Web-designul site-ului

Primul lucru care atrage atenția utilizatorului în timpul când accesează un domen nou este web-designul site-ului , așa că ar trebui să îl creaţi folosind o interfaţă intuitivă şi facilă în folosire.Când vă adresaţi pentru aceste servicii la o companie necunoscută sau un freelancer, există întotdeauna riscul de a obține în final un produs ciudat care ar lucra cu greu şi ar fi lipsit de suport tehnic. Acest freelancer de obicei activează numai într-un domeniu anumit, sunt specialişti care creează o imagine frumoasă iar alții se ocupă de optimizare SEO. În cele din urmă, dezvoltarea unui site este mult mai scumpă decât s-a planificat. Cel mai logic lucru ar fi de a comanda designul site-ului, suportul tehnic constant şi promovarea a acestuia la o companie care deja s-a stabilit în sectorul serviciilor.

Ne ocupăm de mult timp de crearea domenelor on-line cu o interfață intuitivă și simplă fără folosirea unor efecte banale. Site-urile realizate de noi rămân relevante pe un timp îndelungat, chiar și după câțiva ani acesta va fi înţeles și convenabil pentru orice utilizator. Ulterior, avem plăcerea de a moderniza site-ul în cazul când este necesar şi după recepţionarea unei cereri cu privire la acest serviciu. Oferim tuturor clienţilor noştri o gamă completă de servicii, începând cu dezvoltarea unei identităţi pe piaţă și terminând cu publicitate și promovare. Mai ales că designul site-ului proiectat cu ajutorul nostru este de fiecare dată complet excepţional. Trebuie doar să ne oferiţi viziunea voastră a proiectului şi angajaţii noştri se vor ocupa de restul.

Crearea designului pentru un site nu include doar pagina de start, cu toate că ea influeţează pe 80% dorința vizitatorului de a continua navigarea. Mai întâi de toate, lucrul constă în proiectarea structurii site-ului, redesignul proiectelor aflate în funcţiune, adaptarea la necesitate a temelor şi plugin-urilor, etc. Este de mare importanță și programarea site-ului, de care care depinde funcţionarea sa constantă, pentru că chiar dacă există o primă pagină frumoasă, utilizatorul nu va continua navigarea pe acest site în cazul când va fi semnalată apariţia unor bug-uri permanente.

În concluzie, este important de accentuat faptul că designul site-ului este faţa companiei dumneavoastre, încât de acesta depinde numărul de vizitatori și atragerea noilor clienţi. Aţi putea încredinţa o astfel de sarcină importantă unui neprofesionist? Probabil că nu. Prin urmare, vă rugăm să ne contactați și veți obține un web-design excepţional și unic pentru investiţii minime. În plus, oferim o gamă completă de servicii pentru modernizarea și promovarea paginii web în viitor. Nu e de mirare că crearea site-urilor în Republica Moldova reprezintă o prioritate pentru compania noastră.

Cererea de prestare a serviciilor

Compania noastră v-a interesat şi aţi dori să utilizaţi serviciile noastre?

Pentru aceasta, ne puteţi apela la unul din numerele de telefon indicate în informaţiile de contact sau să completaţi formularul de mai jos.

Personalul nostru va reveni cu un telefon în timp de 24 de ore.

© 2008-2018 Web-Studio Febian It